Ik teken voor je

Op 4 januari startte het project en daarna een jaar lang, elke donderdagmorgen, van 9 uur tot 13.00 uur. Alle donderdagen van 2018.
Ik teken voor je is een project  in samenwerking met Woonzorgcentrum Archipel, het Wijkteam van Almere Literatuurwijk en basisschool De Omnibus.
Elke donderdagmorgen, van 9.00 uur tot 13.00 uur, is het Zorgatelier in Archipel een inloopatelier. Er is koffie, thee, er kan worden getekend, het is gezellig. Alle tekeningen die hier worden gemaakt, worden als ansichtkaart verstuurd naar bewoners van Literatuurwijk die wat steun kunnen gebruiken en een kaartje waarderen. Iedereen is welkom om mee te komen doen.
Zorgkunstenaar Hein Walter begeleidt het tekenen.
Rond 12.00 uur zetten we wat brood op tafel en kunnen we samen eten. Het inloopatelier is gratis.
Elke donderdagmorgen komen ook wat kinderen meetekenen. Kinderen van De Omnibus.

Het is elke donderdag een bont gezelschap. Bewoners van Archipel, buurtbewoners, kinderen, ouderen, mensen zonder baan, nieuwe Nederlanders, van alles.
Op deze pagina en ook op het weblog van https://www.jijmaakthetmee.nl/weblog/2325 komen de afbeeldingen te staan van de kaarten die worden verstuurd.

Het project is mogelijk gemaakt door subsidie van Fonds voor Cultuurparticipatie, Fonds Sluyterman Van Loo, de gemeente Almere en Zorggroep Almere en een donatie van het Marie Schippers Fonds.

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember