De schoonheid van dementeren 2 – opening 16 oktober 16.30 uur

De Schoonheid van Dementeren

Op donderdag 16 oktober, 16.30 uur, wordt de tweede tentoonstelling in de serie De Schoonheid van Dementeren geopend bij De Muren van Archipel. In 2012 vond de eerste expositie plaats in deze serie: kunstwerken die zijn gemaakt door dementerende ouderen. Indrukwekkende werken, stuk voor stuk.
Nu vindt de tweede expositie plaats.

Hein Walter is zorgkunstenaar in Archipel. Met het zorgkunstenaarsschap loopt Archipel voorop. De zorgkunstenaar begeleidt het maken van kunstwerken en bevordert de talentontwikkeling bij dementerende ouderen. Hij versterkt daarmee hun eigenheid en zelfvertrouwen. De zorgkunstenaar organiseert gesubsidieerde kunstprojecten met bewoners van binnen het zorgcentrum en mensen van buiten (schoolkinderen, buurtbewoners, e.d.) en hij is een schakel tussen de zorgwereld en de buitenwereld.

De kunstwerken zijn allemaal mooi ingelijst en ze zijn allemaal te koop. Voor € 125,- per stuk. Daarmee krijgt u een indrukwekkende kunstwerk en tegelijk ondersteunt u het zorgatelier en kunnen de dementerende ouderen kunst blijven maken.

DE MUREN VAN ARCHIPEL
TENTOONSTELLINGEN EN PROJECTEN
POËZIESTRAAT 360 1321 HZ ALMERE
www.dezijderups.nl

Vanaf 16 oktober t/m 31 december 2014
U bent van harte welkom bij de opening,
donderdag 16 oktober, om 16.30 uur

poster schoonheid van dementeren groot bestand flyer de schoonheid van dementeren achterkant flyer de schoonheid van dementeren voorkant