2018 – Jij ziet mij, ik zie jou

Van maart t/m mei 2018 heeft zorgkunstenaar Isabel Fírvida gewerkt met bewoners van Woonzorgcentrum Vizier.
“Drie maanden lang, daagde ik een aantal bewoners uit om een creatief proces met mij aan te gaan. Uiteraard was er ook altijd ruimte voor gesprek en gezelligheid. Zorgvuldig noteerde ik onze gesprekken en maakte ik documentaire foto’s van het hele traject.
Als dank voor hun vertrouwen en harde werk, houden we een eindpresentatie met de werken die gemaakt zijn en krijgen de deelnemende bewoners hun eigen biografisch boekje met dierbare foto’s van vroeger, een keuze uit de persoonlijke verhalen in zijn/haar eigen woorden beschreven en veel foto’s van het hele proces.
Ik kijk uit naar dat moment en hoop dat zowel de bewoners als hun families dit boekje zullen koesteren als een bijzonder mooi document over deze fase van hun leven!”